Förutom djur och hästar så har jag ju även ett intresse för healing och reiki. Därför tänkte jag prata lite om det i det här inlägget. Närmare bestämt så kommer här lite inredningstips för sovrummet.

Sovrummet är ju förmodligen den plats där du spenderar mest tid eftersom det är där du sover. Därför tycker jag att det är viktigt att lägga ner lite extra tid på inredningen just där. Så att det är ett rum som är trevligt att vistas i med positiv energi.

Hur ett rum är inrett påverkar dig, antingen direkt eller undermedvetet. Inred därför med saker som påverkar dig på ett bra sätt. Här kommer mina tips.

Avsätt och inred ett mysigt plats i hemmet, bara för dig.

  1. Doften är viktig, se därför till att det luktar gott. Jag har en rutin där jag dagligen tänder ett ljus eller oljor med en doft som jag gillar. Sandelträ är min favorit. Jag är väldigt förtjust i Tine K:s lyktor.
  2. Avsätt en speciell plats som är ”helig”. Även om du inte aktivt mediterar så ska du inred den som ett ställe dit du går för att få lugn och ro. Där du kan koppla av och få ny energi. Avgränsa den platsen visuellt.
  3. Investera i Rosenkvarts. Förvara den i rummet eller håll den i handen.
  4. Förvara din favoritbok i rummet så att du kan se den och bli glad.
  5. Naturligt ljus och rinnande vatten är också renande för själen. Detsamma gäller levande växter och detaljer i trä. Länge levde vi människor i naturen och alla vet hur uppfriskande en skogspromenad kan vara. Att försöka efterlikna naturen i hemmets allra heligaste är alltid ett bra råd.

Se till att inreda åtminstone ett litet utrymme i ditt hem speciellt för dig. Ett ställe där du kan ladda batterierna och koppla bort allt annat.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

två + 19 =